Tiedot

Alta löydät kaikki tiedot, jotka sinun tulee tietää ennen kilpailun aloittamista. Jos jokin jäi epäselväksi, ota yhteyttä!

Mitä on EnergyRun?

EnergyRun on esteratajuoksu joka järjestetään 17.6.2023 Öjbergetillä. Main Race rata on noin 7-8km pitkä ja sisältää 30-40 estettä. Kids Race radat ovat noin 5km ja 2km pituisia ikäluokasta riippuen ja sisältävät noin 20-30 estettä riippuen radan pituudesta.

Kenelle sopii EnergyRun?

EnergyRun on tarkoitettu kaikille. Meidän tavoite on saada sinut maaliin hymy huulella ja sillä tunteella että ”YES – I did it!”.

Main Race: eliittiluokka, harrastesarja sekä nuorten sarja. Ikäraja osallistua eliitti- tai kuntoluokkaan on 16 vuotta. Nuorten sarjat on tarkoitettu vuonna 2010, 2009, 2008 ja 2007 syntyneille (jos täyttää 16 ennen kisapäivää saa osallistujan valita juokseeko nuorten-, kunto- tai eliittiluokassa).

Iltapäivällä on lasten oma Kids Race vuonna 2011 ja myöhemmin syntyneille! Vuonna 2011-2016 syntyneitä lapsia voi valita ajanotto pisimmällä radalla. Lapset syntyneet 2017 tai myöhemmin osallistuu ilman ajanottoa. Vanhemmat ovat tervetulleita juoksemaan lapsiensa kanssa. Vanhempien eivät tarvitse erikseen ilmoittautua vaan riittää että lapsi tai lapset ilmoitetaan tapahtumaan. Niiden lapset jotka valitsevat ajanoton vanhemmissa ikäluokissa saa myös juosta vanhempiensa kanssa mutta vanhemmat eivät saa auttaa esteiden ylittämisessä.

Ohjeet ja säännöt

Luethan kilpailun säännöt huolellisesti. Osallistumalla kilpailuun osoitat lukeneesi ja ymmärtäneesi kaikki säännöt ja hyväksyväsi ne.

Ilmoittautuminen ja osallistumismaksu?

Ilmoittautuminen tapahtumaan avautuu 1.11.2022. Kaikki ilmoittautumiset tapahtuu EnergyRunin kotisivuilla EQ-timingin kautta. Katso hinnat alla olevasta taulukosta:

Usein kysytyt kysymykset

Ensimmäinen joukkueesta joka ilmoittautuu ilmoittaa myös joukkueen nimen. Tämän jälkeen joukkueen voi valita listalta ”valitse joukkue” ilmoittautumisen yhteydessä. Mikäli joukkueessa on kolme henkilöä tai enemmän olette automaattisesti mukaan joukkuekilpailussa.

Kyllä, valitsemalla lähtöajan kun ilmoittaudut EnergyRuniin tai sitten jälkikäteen kirjautumalla omille sivuillesi. Ilmoittaudu ajoissa niin pääset valitsemaan lähtöajan joka sopii sinulle parhaiten. Järjestäjä voi tarvittaessa tehdä muutoksia lähtöryhmiin jotta kaikki samassa joukkueessa pääsevät lähtemään yhtä aikaa.

EnergyRun ei palauta ostettuja lippuja, mutta voit/saat myydä lippusi eteenpäin uudelle osallistujalle viimeistään 10.6.2023. Jos olet myynyt lippusi, sinun tulee ilmoittaa ostajan tiedot meille osoitteeseen info@energyrun.fi .

Viimeinen päivä ilmoittautua EnergyRunin kotisivujen kautta on 10.6.2023. Mikäli kuitenkin haluaa osallistua tapahtumaan on mahdollista ilmoittautua paikan päällä. Ilmoittautuminen maksaa silloin 80€ Main Raceiin ja 40€ Kids Raceiin.

Voivat, sopikaa joukkueen sisällä ennen ilmoittautumista mihin lähtöryhmään haluatte ilmoittautua. Ilmoittautumisohjelma täyttää lähtöryhmät automaattisesti ja poistuvat valinnasta kun ovat täynnä. Jos ei ilmoittautumisen aikana kaikki joukkueen jäsenet mahdu samaan lähtöryhmään niin ottakaa yhteyttä sähköpostitse info@energyrun.fi.

Lähetämme sähköpostitse lähtönumerosi ja lähtöajan, viimeistään yksi viikko ennen tapahtumaa. Ota mukaan sähköposti ja henkilötodistus, kun kuittaat kisakuoresi. Kisakuori on haettava viimeistään tuntia ennen sinun lähtösi.

Haet kisakuoresi Öjbergetin kailpailualueella olevasta kisakansliasta viimeistään tunti ennen sinun lähtöaikaasi.

Tarkempi tieto tulee myöhemmässä vaiheessa. Sähköposti lähtöajasta lähetetään kaikille osallistujille viimeistään 3 päivää ennen tapahtumaa. Lähtöajoista julkaistaan myöskin kotisivullamme. Osallistujan omalla vastuulla on tarkistaa oma lähtöaika, jos esim. sähköpostiviestimme ei ole saapunut perille.

Ei, kaikki osallistuu OMALLA VASTUULLA. Protein & Biceps Ab ja EnergyRun eivät ole vastuussa varkauksista tai henkilökohtaisten tavaroiden hukkumisesta kisan aikana. EnergyRun ja Protein & Biceps Ab ei ole vastuussa osallistujien loukkaantumisista eikä heidän varusteistaan. Jokainen kilpailija vastaa omista tavaroistaan sekä vakuutuksen hankkimisesta, joka korvaa tämänkaltaiset tilanteet.

Ei, kengät joissa on metallipiikkejä on kielletty sekä turvallisuuden kannalta mutta myöskin jotta esteet eivät rikkoontuisi. Jos kilpailijalla huomataan metallipiikkiset kengät, hänet poistetaan kilpailusta eikä osallistumismaksua palauteta.

Eliittiluokka: Jos et pysty suorittamaan estettä, luovutat rannekkeen estevalvojalle ja suoritat sakkokierroksen esteen vieressä, jonka jälkeen jatkat rataa normaalisti.

Kuntoluokka: Osallistuja suorittaa sakkokierroksen ja jatkaa sen jälkeen normaalisti.

Lasten sarja ajanotolla: Osallistuja suorittaa sakkokierroksen ja jatkaa sen jälkeen normaalisti.

Lasten sarja ilman ajanottoa: Osallistuja saa valita suorittaako sakkokierroksen vai jatkaa heti normaalisti.

Eliitti- ja Kuntosarjaan ikäraja on 16 vuotta. Nuorten sarjoissa saa osallistua 2007-2010 syntyneet. Lasten sarjoissa saa osallistua 2011-2020 syntyneet.

Kuntoluokka: Osallistuja suorittaa sakkokierroksen ja jatkaa sen jälkeen normaalisti.

Lasten sarja ajanotolla: Osallistuja suorittaa sakkokierroksen ja jatkaa sen jälkeen normaalisti.

Lasten sarja ilman ajanottoa: Osallistuja saa valita suorittaako sakkokierroksen vai jatkaa heti normaalisti.

Kyllä, kaikki osallistuvat omalla vastuulla.

Tarvitsemme henkilökohtaiset tietosi kuten etu ja sukunimesi, kotipaikkasi, sähköpostisi, puhelinnumerosi ja syntymäaikasi. Nämä tiedot tallennetaan tietokantaan. Emme luovuta osallistujien henkilökohtaisia tietoja kolmannelle osapuolelle. Kotisivuillamme ilmoitamme osallistujan nimien, sukupuolen, kotipaikan sekä ikäluokan tilastoja varten.

Ilmoittautumalla kilpailuun annat samalla meille oikeuden käyttää markkinointitarkoitukseen kuvia ja videoita, jotka on otettu tapahtuman aikana.

Maksettuja osallistumismaksuja ei palauteta.