EnergyRun 8.6.2024

Pohjanmaan oma esteratakilpailu

EnergyRun on Pohjanmaalla järjestetty esterata, jossa voit haastaa sekä fyysisiä että henkisiä vahvuuksiasi samalla kun kuljet läpi monipuolisen radan! EnergyRun järjestetään Vaasan Öjbergetillä, 7-8 km pitkä rata sisältää 30-40 erilaista estettä. Lupaamme ainutlaatuisen ja hauskan päivän.

EnergyRun österbottens egna hinderbanelopp

Paketit ryhmille

Olipa kyseessä TYKY-päivä työkavereiden kanssa, polttarit poikien kanssa tai erilainen viikonloppu kaveriporukalla, haluamme tarjota teille laadukkaita ryhmäpaketteja kilpailukykyiseen hintaan. Ota yhteyttä, niin räätälöidään päiväsi!

Kisa koko perheelle

Haluamme että EnergyRun tulee olemaan päivä kun koko perhe kokontuu ja pitää hauskaa yhdessä. Siksi järjestämme myös KidsRace joka sopii jopa 12-vuotiaille lapsille. Lapset juoksevat hieman lyhyemmän radan ja he voivat valita jos he haluavat justaa ajalla tai ei. Perheen teini-ikäisille on oma kilpailu jos he eivät halua juosta aikuisten kanssa.

EnergyRun hinderbanelopp för hela familjen

Radan erilaiset esteet

Yhteistyökumppaniksi

On monia eri tapoja osallistua, tukea ja saada näkyvyyttä EnergyRunissa. Etsimme jatkuvasti uusia yhteistyökumppaneita, jotka voivat auttaa meitä tapahtuman kehittämisessä. Nämä yhteistyöt voivat olla esteiden rakentamista, herkkulaukujen tuotteita tai ryhmäpakkaustarvikkeita.

EnergyRunners

EnergyRun Favicon

Sommarens höjdpunkt, välarrangerat evenemang! Väl uttänkta hinder för både eliten och vanliga motionärer.

EnergyRun Favicon

Upea ja haastava kisa! Maasto, esteet ja järjestelyt 5/5. Kannatti matkustaa Helsingistä Vaasaan

EnergyRun Favicon

Had such a good time that we wanted to go another round.

Yhteistyökumppanit

Usein kysytyt kysymykset

Ensimmäinen joukkueesta joka ilmoittautuu ilmoittaa myös joukkueen nimen. Tämän jälkeen joukkueen voi valita listalta ”valitse joukkue” ilmoittautumisen yhteydessä. Mikäli joukkueessa on kolme henkilöä tai enemmän olette automaattisesti mukaan joukkuekilpailussa.

Kyllä, valitsemalla lähtöajan kun ilmoittaudut EnergyRuniin tai sitten jälkikäteen kirjautumalla omille sivuillesi. Ilmoittaudu ajoissa niin pääset valitsemaan lähtöajan joka sopii sinulle parhaiten. Järjestäjä voi tarvittaessa tehdä muutoksia lähtöryhmiin jotta kaikki samassa joukkueessa pääsevät lähtemään yhtä aikaa.

EnergyRun ei palauta ostettuja lippuja, mutta voit/saat myydä lippusi eteenpäin uudelle osallistujalle viimeistään 23.7.2022. Jos olet myynyt lippusi, sinun tulee ilmoittaa ostajan tiedot meille osoitteeseen info@energyrun.fi .

Ei, kaikki osallistuu OMALLA VASTUULLA. Protein & Biceps Ab ja EnergyRun eivät ole vastuussa varkauksista tai henkilökohtaisten tavaroiden hukkumisesta kisan aikana. EnergyRun ja Protein & Biceps Ab ei ole vastuussa osallistujien loukkaantumisista eikä heidän varusteistaan. Jokainen kilpailija vastaa omista tavaroistaan sekä vakuutuksen hankkimisesta, joka korvaa tämänkaltaiset tilanteet.

Ei, kengät joissa on metallipiikkejä on kielletty sekä turvallisuuden kannalta mutta myöskin jotta esteet eivät rikkoontuisi. Jos kilpailijalla huomataan metallipiikkiset kengät, hänet poistetaan kilpailusta eikä osallistumismaksua palauteta.

Eliittiluokka: Jos et pysty suorittamaan estettä, luovutat rannekkeen estevalvojalle ja suoritat sakkokierroksen esteen vieressä, jonka jälkeen jatkat rataa normaalisti.

Kuntoluokka: Osallistuja suorittaa sakkokierroksen ja jatkaa sen jälkeen normaalisti.

Lasten sarja ajanotolla: Osallistuja suorittaa sakkokierroksen ja jatkaa sen jälkeen normaalisti.

Lasten sarja ilman ajanottoa: Osallistuja saa valita suorittaako sakkokierroksen vai jatkaa heti normaalisti.