Hinder

Vid vårt race hittar du hinder av alla dess slag. Bekanta dig nedan några av de hinder ni kommer stöta på längs spåret! 

"Floater"

Vada ut i det sommarvarma vattnet och kräla därefter över de genomvåta ringarna. Att hålla sig på de våta och mjuka ringarna kräver både flexibilitet och balans. Ett hinder som definitivt kommer få många att brista ut i skratt på grund av den absurda situation de hamnat i!

Viljestyrka
60%
Smidighet
100%
Styrka
40%
Skratt
80%
EnergyRun Tired of tires hinder 2

"Tired of Tires"

Detta hinder kan se enkelt ut men då bilringarna börjar snurra, svinga och helt enkelt inte röra på sig som du vill så utvecklas snabbt det här hindret till ett av de tyngre hindren. Lugn i sinnet och ett par långa ben är dina två bästa vänner här!

Viljestyrka
80%
Smidighet
100%
Styrka
80%
Skratt
100%

"Acid Hill"

Har du någonsin prövat på backsprinter? PÅ EnergyRun gör vi backsprinter med en 15kg sandsäck! Det värsta som finns med ett hinderbanelopp är då man tvingas köa vid ett hinder. Acid Hill finns till för att skilja de starka från de svaga direkt från början. 40 meter upp för backen (om banläggarna är generösa) med en 15kg tung sandsäck, ner tillbaka med säcken och därefter ut i skogen för att ta sig an EnergyRun!

Viljestyrka
100%
Smidighet
20%
Styrka
80%
Skratt
20%
EnergyRun hinder The Box

"The Box"

Att ta sig upp för Öjberget är en utmaning i sig så vi placerade Boxen mitt i backen för att göra resan ännu brantare. En 3-5 meter hög box med endast ett nät att klättra i borde både sätta psyket och fysiken på prov. Titta inte ner!

Viljestyrka
80%
Smidighet
80%
Styrka
60%
Skratt
60%

"The Wall"

The Wall har alltid funnits med i många olika former och storlekar. Ta ett djupt andetag, ta fart och ta dig över det sista hindret på din EnergyRun resa!

Viljestyrka
60%
Smidighet
20%
Styrka
80%
Skratt
60%

Undrar du över något?